adidas Performance TERREX CMTK W Hikingsko Sort Sort Sort Hvid ash Grøn 7d1ef5

Udsalg adidas adidas Udsalg Originals UltraBOOST Uncaged DA9164 sko,

Shirin Neshat (shirin_neshat) og Rodin Hamidi på førstnævntes Instagram, Casablanca, oktober 2016.

Det er ikke Rittersport, jeg vil tale om, det er Instagram, om hvilket man snildt kunne bruge samme slogan: Kvadratisk. Praktisk. Godt.

adidas Performance TERREX CMTK W Hikingsko Sort Sort Sort Hvid ash Grøn 7d1ef5

Deportivas W Mujer Adidas W Nmd R1 Stlt Pk W Deportivas Adidas,

Man kunne mene, at det er et overgreb på fri visualitet, at alle billeder beskæres kvadratisk, som det er tilfældet med billeddelingstjenesten Instagram. Man kunne omvendt mene, at det kvadratiske format er interessant og demokratisk, uden umiddelbar vægtning af øvre og nedre og højre og venstre; fokus ligger cirkulært, hvis man kan sige sådan om noget firkantet.

Et kvadratisk billede virker som et ikon, der henviser til noget andet end sig selv. Ikonet er en opsummering. Instagram er en opsummering.

Adidas Adidas nmd nmd human race trainers Outlet, Adidas Adidas nmd,adidas Campus OG Navy Grå Sort June Sneaker 2017 Sneaker June Bar,Shop online for Adidas ZX Flux ADV Verve Rød W Rød Verve Hvid AQ6252,adidas Samba Classic OG Herre Originals adidas Sko Norge Nettbutikk,

Billeder som hobby
Længe forsvor jeg at ville engagere mig i endnu et socialt medie. Det første sted, jeg oprettede en profil, var LinkedIn, fordi det gav meget god mening, dengang jeg i begyndelsen af årtusindskiftet var nyuddannet og jobsøgende. Foruden LinkedIn er jeg på Facebook og Twitter samt nu altså Instagram. For tredje gang en person, som jeg beundrer fagligt og personligt, med dyb forundring udbrød “jamen er du ikke på Instagram,” så prøvede jeg det af og blev hooked. De havde alle tre hver især brugt argumenter, som tilsammen fik flyttet mig, og jeg trives med min nye hobby.

Mange har billed-deleri som hobby. Mange er kreative, og det er dejligt. Jeg kan se billeder, virkelig flotte billeder, som folk med ellers umiddelbart ukreative jobs og uddannelser gladeligt deler med alverden. Jeg bliver virkelig glad, når jeg finder de æstetisk stærke billeder og kommunikative finurligheder. For det er jo ikke bare billeder, det er også billeder og ord.

Miltos Manetas (miltosmanetas) på Instagram, september 2016.
Miltos Manetas (miltosmanetas) på Instagram, september 2016.

Det sko nyeste billige adidas breeze sko Det unisex Rød ymm7200124,Adidas Sport Neutrale Damer Boost Ultra Performance Hvid Neutrale,X Herre Trail Adidas Pharrell Hu Sko Williams Nmd Race Human Rød,Adidas j wall ftwr Hvid basketball scarlet collegiate navy,Adidas x Pharrell Gul Williams NMD Afro HU Gul Pharrell Sort Hvid,

Kultur er ikke noget nyt
Løgn og latin er det, at tværmedialitet er en nyere opfindelse. Operaelskere nævner ofte, at netop opera (eller: antik scenekunst) rummer alle kunstarterne. Henholdsvis det skrevne ord, instrumentalmusik og eventuelle lydeffekter, sang og måske lidt tale, narrativitet og dramaturgi, scenografi og rumlighed samt visualitet i det hele taget, eftersom det er noget, vi sidder og ser på. Alle sanser aktiveres? Okay, måske ikke føle- og smagssansen. Med mindre der er tale om et interaktivt stykke moderne scenekunst. Den slags kan godt være temmelig omfattende.

Instagram er også temmelig omfattende. Der er en syndflod af billeder, som ikke vedkommer mig. Nogle af disse billeder sendes i cirkulation af professionelle aktører, som del af en veltilrettelagt markedsføringsstrategi. Disse billeder vil jeg helst ikke abonnere på, men det er svært at lade være, for reklamebilleder optræder vilkårligt i mit feed. Sådan er algoritmen konstrueret. Sådan er vilkårene for at benytte den gratis billeddelingstjeneste, som Instagram er.

Nye Adidas Casual Originals ZX Flux Sort Hvid Casual Adidas Sko Dame,adidas originals superstar sko, adidas Performance Performance,

I skrivende stund har jeg været på Instagram i otte uger og fundet knap 200 profiler, som jeg ønsker at følge. Det er deres uploads, som optræder, når jeg scroller ned gennem mit feed. De profiler, som ikke er særlig aktive, ønsker jeg ikke at følge. Nogle profiler er lukkede og kræver anmodning, for at man kan se deres billedgalleri. Jeg respekterer deres lukkethed, men har selv valgt en åben konto, fordi jeg gerne vil dele billeder af de kunstoplevelser, som jeg går rundt og har, men ikke altid får skrevet om i en klumme her på kunsten.nu eller på min blog på Børsen Opinion.

#thisisart #artilove
Det vil sige, at jeg vil prøve at bruge Instagram som et medie til kunstformidling. Nuvel, jeg er også kommet til at poste lidt private billeder, men ellers vil jeg prøve at holde fokus på interessantheder, som jeg finder værdige til at blive delt. I min bog er interessantheder noget, som har at gøre med det kulturelle og det æstetiske (samt det etiske og det politiske). Af hashtags har jeg indført #thingsthatmakemewonder, #accidentalaesthetics, #musicilistento og #thingsiwear.

Ideal Adidas Superstar 2 Foot Locker Men Hvid Superstar 80S Rød Hvid,adidas nmd primeknit primeknit nmd køb, adidas Terrex Agravic Trail,Dame Radial Originals Joggesko Billigste Billigste Joggesko Adidas,

Miltos Manetas (miltosmanetas) på Instagram, Cajica Cundinamartca den 5. oktober 2016.
Miltos Manetas (miltosmanetas) på Instagram, Cajica Cundinamartca den 5. oktober 2016.

Du læser denne tekst på nichemediet Kunsten.nu. Kunsten.nu bringer udelukkende billedkunstrelaterede anmeldelser, debatartikler, nyheder og personportrætter. Hvis det redaktionelle indhold blev mere inkluderende, så ville læsertallet med sikkerhed tidobles. Det ville ikke længere være et nichemedie, men et sted, hvor de mange kulturinteresserede borgere i Danmark ville søge hen for at blive opdateret. Det ville være noget andet. Det er altid godt at have mange læsere, men det er bedst at have mange nok.

og country joggesko originals herre adidas core SortHvid originals,hip Adidas hop Adidas hip Climacool boat lace Grøn Grå XFZ00405,Adidas Forum Sko W Hvidftwr Ftwr Lo Hvidcore Originals Dame,Hvide Adidas Nmd Sko Grøn Print Originals Herre Stavanger Herre,

Måske bliver jeg lidt ked af det, når folk efter et par dage unfollower mig. Alligevel tænker jeg, at det er okay, for alt er ikke relevant for alle. Og navnlig når der er tale om dem, der som profilnavn har noget med ‘sex addict’, så får de ikke, hvad de søger hos mig. Det gælder om at lære at begå sig og holde kammertonen. Når en fløs som kommentar til et, synes jeg, ellers lødigt maleri skriver ‘fok u’, så må jeg jo bare undre mig, og det er heller ingen skade til.

Jeg føler mig stadig som en novice og har for eksempel endnu ikke regnet ud, hvordan jeg kan reposte et billede, som jeg godt kan lide. I stedet sender jeg det til mig selv, så jeg kan finde det igen.

Min kusine har snart 8000 følgere på sin Instagram-konto, og min grandkusine har over 4000, men de arbejder også med henholdsvis design og musik, og begge dele er lidt mere funky end billedkunst. Sådan vil de fleste nok sige.

Adidas Stella McCartney Adissage Sort Slide Pool Sandals 5 US 4,Rabatt Originals Adidas Originals Rabatt Stan Smith Hvid Rosa Casual,adidas kup Ultraboost Uncaged Pomarańczowy kup adidas i oferty,Spectacular Cyber Week Deal on Originals Adidas Originals on Seeley,

Aldrig mere kommer jeg til at købe et dameblad. Via Instagram får jeg, til overflod, visuel stimulering og sporadisk celebrity-sladder. Kvadratisk. Praktisk. Godt. For slet ikke at tale om, at det også er: Gratis. Autentisk. Aktuelt … #whatsnottolike?